SABURHANE YAZ FUTBOL OKULU TÖRENLE AÇILDI
Menteşe ilçe merkezinin önemli kulüplerinden Saburhane Gençlikspor Kulübü Olimpik yaz futbol okulu 2017-2018 sezonunu düzenlenen törenle açtı.
Kışla Parkında Halı sahada düzenlenen sezon açılış törenine Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yardımcısı Mehmet Güven, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun, TÜFAD Muğla Şubesi Başkanı Alâaddin Naganlu, Muğla ASKF Başkanı Mehmet top, Futbol Muğla İl temsilcisi Ali Karakaya, TÜFAD Genel Sekreteri Mustafa Yandık, Saburhane Gençlikspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi, Sportif kuruluşlardan çok sayıda başkan ile yönetici, çok sayıda Sporsever ve Saburhane semti halkı hazır bulundu.
Açılış töreninde konuşma yapan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz özetle, “Biz olması gerekenleri söylüyoruz. Çocuklarımızı mutlu bir gelecek içinde olmalarını sağlamak için yetiştirmeyi planlıyoruz. Ancak çocuklarımızın hepsinin de rekortmen şampiyon olması gibi bir beklentimiz yok. Ancak çocuklarımızın başarılı sporcu ve spor adamı olmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra Saburhanespor Olimpik futbol okulu öğrencileri gösteri maçı yaptı.