MUĞLA BİRBİRİNE CANDAN BAĞLANDI

Muğla Valiliği himayelerinde, İl Müdürlüğümüz ve Kızılay'ın işbirliğiyle Muğla Erkek Öğrenci Yurdunda rekor kan bağışı yapıldı.

Muğla Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde bulunan Muğla Erkek Öğrenci Yurdumuzda yapılan kan bağışı etkinliği, Gençlik ve Spordan sorumlu Vali Yardımcısı Murat Kahraman, İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş, Hizmet Müdürlerimiz, Şube Müdürlerimiz, İl Müdürlüğü personellerimiz, Yurt personellerimiz, Gençlik Merkezi personellerimiz, gönüllü gençlerimiz ve Menteşe'deki yurtlarda kalan öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Sabah saat 10:00'da başlayan kan bağışı etkinliği gün boyu yoğun bir katılım ile sürdü ve gece saat 23:00'a kadar devam etti.

317 KİŞİYLE REKOR KIRILDI

İhtiyacı olan milyonları hep birlikte hayata bağlıyoruz mottosuyla yapılan kan bağışı etkinliğinde yurtlarda barınan öğrencilerin hassasiyeti sonucu 317 kişinin katılımıyla Muğla'da ve Bölgede rekor kırılmış oldu.

Muğla Gençlik ve Spor ailesi olarak kan bağışı etkinliğimizi rekorlar kırarak tamamladık, böylelikle amacımıza ulaşmış olduk ve ihtiyacı olan milyonları Muğla olarak hayata bağladık.