CİVELEK; SİZLERLE GURUR DUYUYORUM
Samsun’dan Aldıkları Şanlı Bayrağı Tören Alanına getiren Muğlalı Bisikletçileri Ayakta karşılayan Muğla Valisi Esengül Civelek, Bisikletçilere “Sizlerle Gurur duyuyorum” sözleri ile seslendi. 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 4.sü düzenlenen Samsun’dan Muğla’ya Bisiklet Turu TUR19 Kapsamında Samsun Valisi Osman Kaynak’tan Teslim aldıkları Şanlı Bayrağı 1100 km pedal çevirerek Muğla’ya getiren Bisiklet Takımı Muğla Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreninde Muğla Valisi Esengül Civelek’e teslim etti. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Motorize ekipleri ve İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Motorize ekibi eşliğinde Stadyuma giren Muğlalı Bisikletçileri Ayakta karşılayan Muğla Valisi Esengül Civelek’e , Şanlı Türk Bayrağı Bayrağı Bisiklet Ekibi Takım Kaptanı Berkay Eren tarafından teslim edildi. Civelek Bisiklet ekibine “Sizlerle Gurur duyuyorum” sözleri ile seslendi. Bisikeltçilerle tek tek ilgilenen Muğla Valisi Esengül Civelek Takım ile fotoğraf çekildi. 
Stadyumu dolduran Muğlalılardan büyük alkış alan Bisiklet Ekibimizi daha sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tek tek tebrik ederek hatıra Fotoğrafı çekildi. Bisikletçilerimizle TUR19 hakkında sohbet eden Muğla İl Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Çoşkun Sel’de Ekibimizle günün anısına fotoğraf çekildi. 
Muğlalı Bisikletçilerin 1100 km gibi uzun ve zorlu bir etabı başarı ile bitirmelerinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ekibimizin kıyafetinden, ulaşımına, konaklamasından iaşesine her unsurla tek tek ilgilenerek, TUR 19 un adına yakışır bir şekilde yapılması için öenmli bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Öçalmaz, bu gün burada bunun karşılığını pırıl pırıl gençlerimizin yüzlerinde ki gururlu ifaden aldıklarını söyledi.
TUR 19 boyunca yol güzergahında olağanüstü tedbirler alarak Turun sorunsuz geçmesi için büyük çaba harcayan Samsun,Çorum,Ankara,Afyonkarahisar, Denizli Valilikerine , İl Sağlık Müdürlüklerine ve bu illerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri ve personeline teşekkür eden Öçalmaz; Hiç bir sporcumuzun burnu kanamadan bu zorlu organizasyonu tamamladık. İlimiz dahilinde ki rota da da Sayın Valimizin drektif leri ile Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz TUR 19 a yakışır tedbriler aldılar. Bu aynı zamanda bu organizasyona ayrı bir görsellik kattı. Emeği geçen tüm paydaş kurumlara ve özellikle bu organizasyonun planlanması ve uygulamasını başarı ile sağlayan Muğla Bisiklet İl Temsilcimiz, Bisiklet Antrenörümüz ve görevli ekibe çok teşekkür ediyor, tüm sporcularımızı alınlarından öpüyorum dedi.