MUĞLA MİLLİ TAKIM İÇİN TEK YÜREK OLDU
Muğla A Milli Futbol Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı Avrupa Kupası maçı için ,Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Sınırsızlık Meydanı’na kurduğu DEV LED Ekran’da bir araya geldi. İftardan sonra Sınırsızlık Meydanı’na akın eden 3’den 93’e Kadın erkek Muğlalılar maçı hep birlikte seyrettiler. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtılan atkıları takan sporseverler, dağıtılan çay eşliğinde önemli maçı hep birlikte seyrettiler. Sınırsızlık Meydanı Milli Takımımızın Çekler karşısında bulduğu 2 golle adeta Bayram Yerine dönerken, yoldan geçen vatandaşlarda bu coşkuya ortak oldular. Muğla Valiliği Özle Kalem Müdürü Baki Gencel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla Kötekli Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, Tesisler Şube Müdürü Nihat Ekinciler, Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun ve eski Milli Hakemlerden Mutlu Çelik’in de seyrettiği karşılaşma sonrasında hep birlikte Türkiye Marşı okundu.
Amaçlarının Muğla’dan Fransa’ya bir sinerji oluşturmak ve Ramazan vesilesi ile İftar sonrası bir etkinlikle sporseverleri buluşturmak olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Serkan Öçalmaz, aşırı sıcakların yaşandığı bu günde Milli maç coşkusunu tüm Muğlalı vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik. Milli takımımızın galip geleceğine ben hep inanıyor ve arkadaşlarımıza söylüyordum. Ne mutlu ki bu gün galip geldik. En iyi 3. Olarak devam etmemiz durumunda bir sonraki maçı da inşallah yine burada bu kalabalıkla birlikte seyredeceğiz dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu imkanı sunmasından çok memnun olduklarını dile getiren Muğlalı sporseverler ise Milli Takımın galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadılar.