Gönlümüzdeki iman sevgisi ile <span aria-label="konu etiketi" class="_58cl _5afz" style="unicode-bidi: isolate; font-family: inherit;">#MevlidiNebiHaftası kapsamında Kötekli Gençlik Merkezimizde bir etkinlik programı gerçekleştirildi. Programa Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ,Kötekli Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas ve Türkiye Gençlik Vakfı Muğla Şubesi Başkanı İbrahim Ertaş'ın yanı sıra Üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Hayrat Vakfından Mehmet Hüsnü Semiz'in; "Peygamber Efendimiz ve Gençlik" isimli sunumunun yer aldığı etkinlik kapsamında, Gençlik Merkezi gönüllülerince şiirler okundu. 
Kuranı Kerim Tilaveti ve Duaların yer aldığı programın Hafta boyunca tüm Gençlik Merkezlerinde devam edeceğini söyleyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Âlemlerin sultânı sevgili peygamberimiz Muhammed aleyhisselâmın doğum zamanı,Resûlullah efendimizin dünyâyı teşrif etmeleri sebebiyle sürür ve sevincin ifadesidir. Bu vesile ile Gençlik Merkezlerimiz de haftanın önemine uygun etkinlikler tertip ettik. Gençlerimizle birlikte olduk.Programda emeği geçen gençlerimizden ve sohbet için bizlerle olan kardeşlerimizden Allah razı olsun dedi.