BİSİKLETÇİLERİMİZİ YARAŞ'TA KARŞILADIK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında 4.sü düzenlenen Samsun’dan Muğla’ya Bisiklet Turu TUR19 Kapsamında bisikletçilerimizi Yaraş Mevkii'nde karşıladık.
Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ile Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Serkan Paçalı'nın karşıladığı bisikletçilerimiz geceyi Yaraş İzci Kampında geçirecekler.
19 Mayıs Sabahı 30 km lik bir yol pedalladıktan sonra Samsun Valisinden aldıkları Şanlı Bayrağımızı Muğla Atatürk Stadyumunda kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Resmi Töreninde Muğla Valisi Esengül Civelek’e teslim edecekler.
Sporcularımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz bu anlamlı organizasyonda güzergah boyunca ekibimize desteklerini esirgemeyen Samsun, Çorum, Ankara, Afyonkarahisar ve Denizli Valilerimiz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.