ULUSLARARASI REKREASYON VE SPOR YÖNETİMİ KONGRESİ

Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneği (REKÇAD) tarafından düzenlenen "Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi" Bodrum'da düzenleniyor.
Kongreye dünyanın her bir köşesinden alanında uzman bilim insanları ile uygulamacılar katılmaktadır. Katılımcılar başta rekreasyon ve spor yönetimi olmak üzere her iki alanla ilişkilendirilebilecek birçok alt konuda güncel bilimsel, yönetsel ve operasyonel uygulamaları bilimin bilme yoluna uygun bir biçimde paralel oturumlarda bilim dünyası ve kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Her bir eserin titiz bir hakem denetim sürecinden geçirilerek kabul edilmesinin amaçlandığı, gerek sözlü, gerekse de poster sunumlar biçiminde gerçekleşmektedir.
Kongreye Onur Kurulu olarak katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz'a organizasyona vermiş olduğu desteklerden dolayı Spor Bilimleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay tarafından teşekkür plaketi verildi.
Kongrede, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz Marmara Üniversitesi'nden hocası ve REKÇAD Onursal Başkanı Dr. Ümit Kesim ile uzun uzun sohbet ederek hasret giderdi.
Ayrıca Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Rıza Erdal da İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz'a kendi yazmış olduğu Spor Organizasyonları Planlama ve Yönetimi adlı kitabını hediye etti.