19-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya da gerçekleşen Gençler Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen katılan Muğla Gençlik Spor Kulübü okçuları Antalya da yine tarih yazdı..
Olimpik Yıldız Erkekler de Tolga Fergan AKPINAR, Makaralı Yay Genç Bayanlarda Yeşim BOSTAN Türkiye Şampiyonu olurken, Makaralı yay Yıldız Erkeklerde sıralama üçüncüsü olan Berk DÖNE Milli takım kamp kadrosuna dahil edildi.
            Okçuluk Federasyonu tarafından açıklanan Milli Takım kamp kadrosuna Mayıs ayında Slovenya Ljubljana yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonasına direk katılacak olan sporcumuz Yeşim BOSTAN ve seçme kampı için Antalya da kampa giren Berk DÖNE yi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.
 
Yarışma hakkında konuşan Okçuluk Antrenörümüz Tahir KARATAŞ ,Türkiye Olimpiyat Hazırlık Kampında olan sporcumuz Tolga Fergan AKPINAR müthiş mücadele ardından Milli takım sporcularını ardında bırakarak altın madalyaya ulaşması olimpik merkeze seçilmiş olmanın ne kadar isabetli bir karar olduğunu ispat etti. Kendisine Kamp boyu yardımcı olan Ogün YILDIZ hocaya teşekkür ediyorum. Makaralı yay genç bayanlarda Yeşim BOSTAN Dünya Şampiyonasında aldığı derecenin rahatlığı ve öz güveni ile yarışmaya başladı ve sıfır hata ile yarışı tamamlayarak Altın madalya ya ulaşıp Türkiye Şampiyonu oldular.. Arslan Yürekli çocuklarımı yürekten tebrik ediyorum.. Kendilerine verilen emeğin hakkını fazlasıyla verdiler.. Onlar her şey in en güzeline layık.
Makaralı yay genç erkeklerde Berk DÖNE sıralama sonucu Türkiye üçüncüsü olarak Milli takım seçme kampı için Antalya da kaldı.. İnşallah oda başaracak, çok istekli geçmiş başarıları malum, onunda Avrupa Şampiyonası için kadroya gireceğine inanıyorum . Bizlere bu zorlu yolda hep destek ve tam destek olan Maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen İl Müdürümüz gerçek spor adamı, sporcu halinden anlayan,gerektiğinde bize her şey olan Bekir ÇEKER beye TEŞEKKÜR  ediyorum.. Başarılarımız armağanımız olsun..  
 
Şampiyona Hakkında fikirlerini sorduğumuz Dünya Şampiyonu Sporcumuz Yeşim BOSTAN '' Yarışma benim için Avrupa Şampiyonası provası gibi düşünerek sahaya çıktım,hedefim her iki seride de 340 puan üzerine çıkmaktı. İlk seride 340 ikinci seride 343 attım. Yarışma ikincisi ile aramızda 28 puan fark olsa da ve her ne kadar hedefime ulaşsam da ben bu puanları daha önce attığım için üstüne koyamadığım için üzgünüm. Daha çok çalışmam lazım. Hocamla her gün çift antrenmanla hazırlandık demek ki  yetmiyor, daha çok çalışmamız lazım derken kendisine inanan ve destek olan herkese teşekkür ederken BİZE İMKAN VERİN,İMKANSIZI İSTEYİN. dedi.