ÖÇALMAZ'DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için bir mesaj yayımladı.
"Her yönden gelişmiş güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlemeye devam ettiğimiz bu süreçte en büyük umudumuz, okul sıralarında oturan çocuklarımız ve gençlerimizdir. Onlar parlak geleceğimizin, yarınlarından emin, istikrarlı, mutlu ve huzurlu bir Türkiye’nin habercileridir.
Bizler, çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımların, geleceğimize yatırım olduğunun bilinciyle, eğitim alanındaki çalışmalara büyük önem vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda biz yöneticiler taşın altına elimizi koyarak; bu çerçevede altyapı eksikliklerini gidermek ve eğitimin önündeki engelleri aşmak suretiyle kız çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımıza en iyi koşullarda eğitim imkanı sunmak için bugün daha çok çalışacağız.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sadece akademik bilgilerle donanmış bireyler olarak değil, milli ve manevi değerlerine sahip, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri gelişmiş bireyler olarak da yetiştirmeyi önceliklerimiz arasında görüyoruz. Bu vesile ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız uhdesinde Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm tesis ve personelimizle okul dışında iyi bir sosyal hayat ile spor kültürü için bütün yavrularımızın hizmetindeyiz.
Bu duygu ve düşünceler ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ilk kez okul heyecanı yaşayan yavrularımızın heyecanına ortak oluyor; tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve eğitim camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum."