Sevinçleri, hüzünleri ve başarıları ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.
Tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle her türlü sporun her mevsimde yapılmasına elverişli ortamıyla İlimizde 2019 yılını birlik ve beraberlik içerisinde başarılarla geride bıraktık.
Geleceğimizin teminatı gençlerimizin spora yönlendirilmesini, her türlü bağımlılıktan uzak, sporla iç içe yaşayan aynı zamanda da derslerinde başarılı olan, toplumsal değerlerimize bağlı, çalışkan ve üretken bireyler olarak yetişmeleri için “Spor Hizmetlerimiz”, “Gençlik Hizmetlerimiz” ve “Yurt Hizmetlerimiz”le 2020 yılında da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının hizmet etmekten onur duyduğumuz Muğla’mıza, ülkemize ve tüm insanlık alemine barış, huzur, sağlık ve afiyet getirmesini diliyor, yeni yılda daha güçlü bir Türkiye ve “turizim”de marka kent olan Muğla’mızın “spor”da da marka kent olması dileğiyle sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.