İl Müdürlüğümüze bağlı Merkez İlçe Menteşe Kötekli Mahallesinde bulunan Şahidi Kız Ögrenci Yurdunda misafir ettiğimiz çocuklar, Gençlik Liderlerimiz ve Gönüllü Gençlerimizin eşliğinde Ula İlçesi Ataköy Mahallesindeki Padok Atlı Spor Kulübüne giderek atlara bindiler ve farklı bir deneyim yaşadılar.

Depremzede çocuklara eşlik eden Gençlik Liderimiz Ayşe Karanlık, "Atları ve biniciliği deneyimleyen misafir çocuklarımız, el yapımı sıcak kek ikramı ve güler yüzlü hizmet ile binicilik tesisinden mutlu ayrıldılar" dedi.

Padok Atlı Spor Kulübü baş antrenörü ve yönetim kurulu üyesi Milli Binici Hasan Gökhun Çilingir ise depremzede çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek şunları söyledi "Birlik beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacağız, projemiz haftanın iki günü devam edecek."

Yurtlarımızda misafir ettiğimiz depremzede çocuklarımız için planlı ve programlı olarak antrenörlerimiz ve gençlik liderlerimiz eşliğinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı depremin etkisinden uzaklaştırarak, keyifli zamanlar geçirmeleri için Padok Atlı Spor Kulübündeki etkinliğimiz belirli aralıklarla devam edecek. Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz.