Bisiklet İl Birinciliği Yol Yarışları 40’a yakın sporcunun katılımı ile Akyaka Maden İskelesi - Akbük arasında gerçekleşti. Muğla geneli kulüplerin ve ferdi sporcuların yer aldığı yarışta bisiklet sporcuları deniz orman ve muhteşem bir parkurda pedal çevirdiler. Erkeklerde Yıldız Gençler, Elit Erkekler ve Masterler kategorilerinde gerçekleşen yarışta Büyük Bayanlar dalında da sporcular yer aldılar.
Yarışma sonunda maden iskelesinde gerçekleştirilen törenle dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını İl Jandarma Komutan Yrd. Albay Erdem Karaman, Ula İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Yılmaz, İl Müdürümüz Ömer İlman, Spor Şube Müdürümüz Serkan Paçalı ve Menteşe İlçe Müdürümüz Yavuz Karahasanoğlu takdim ettiler.
Yarışın son derece güzel bir parkurda doğa ile iç içe gerçekleştirildiğini söyleyen İl Müdürümüz, “bisiklet sporundaki kulüpleşme ve çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Tatil yapmak için tercih edilen yerlerden birinde yaşıyoruz, çok şanlıyız, yaşadığımız yerin ilimizin kıymetini biliyoruz. Yaklaşık yılda her gün bir spor faaliyeti yapıyoruz. Yarışta emeği geçen spor servisimize, emeği geçen kurum ve kuruluşlara, il temsilciliğimize, kulüplerimize teşekkür eder, antrenör ve sporcularımızı yürekten kutlarım” dedi.