Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2019-2020 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Müsabakaları 22-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.

Açılış seremonisine, İl Müdürümüz Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yavuz Karahasanoğlu, Ege Grubunu temsilen 10 ilden 200'e yakın sporcu, idareci ve antrenörler katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması İl Müdürümüz Ömer İlman tarafından yapıldı.

Menteşe Spor Salonunda büyük mücadelelere ve heyecana sahne olan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile Madalya ve Başarı Belgeleri İl Müdürümüz Ömer İlman ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yavuz Karahasanoğlu tarafından takdim edildi.

İlk 6 ya giren takımlar Türkiye Şampiyonası Yarı Finaline gitmeye hak kazandılar. Muğla takımı Erkeklerde 38 puan toplayarak turnuvayı 3. Kızlarda 25 puan toplayarak 5. sırada tamamladı ve yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

İl Müdürümüz, müsabakalara katılan takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek yarı final müsabakalarında ter dökecek Muğla Takımını ve diğer takımlara başarı temennisinde bulundu.