MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ YURTLAR ARASI YAPILAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Yurtlar arası 35. Futbol Turnuvası’nda 2.lik Kupasının sahibi Muğla Yurtları oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce Samsun’da düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 35. Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonasına kendi gruplarını birinci olarak tamamlayan Adıyaman, Batman, Giresun, Isparta, Karaman, Kocaeli, Muğla ve Samsun illerindeki GSB Yurtları katıldı.

8 ilden 168 sporcunun katıldığı turnuvada Muğla Yurtları ilk maçını Isparta ile yaptı ve 3-3 berabere kaldı. İkinci maçında Adıyaman Yurtlarını 1-0’lık skorla geçen Muğla, üçüncü maçında Giresun Yurtlarını 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Kocaeli takımını 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

13-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Futbol Turnuvasının final maçında Muğla Yurtları ile Samsun Yurtları eşleşti.

17 Mayıs Salı günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan final karşılaşmasında ev sahibi GSB Samsun Yurtları, GSB Muğla Yurtlarını 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, Muğla Yurtları ise 2.lik kupasının sahibi oldu.

Türkiye 2.olan Muğla Yurtları Futbol Takımını tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, emeği geçen herkese teşekkür etti.