15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ BİSİKLET YOL YARIŞI TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan Muğla- Marmaris Bisiklet Yol Yarışının Teknik Toplantısı Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun ve Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert'in katılımı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM C Salon'da gerçekleştirildi.
Türkiye geneli 30'dan fazla kulüpten 150 sporcunun katılacağı yarış 15 Temmuz saat 10:00 da Muğla Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp, Marmaris Yazıcı Turban Oteli'nde sona erecek.
Teknik Toplantıda bir konuşma yapan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, 15 Temmuz'un unutturulmaması hususunda dikkat çekerek, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce yapılan etkinlik ve müsabakalar ile hain kalkışmanın seneyi devresinde vatan için bayrak için canlarını seve seve veren şehitlerimizi yad etmek istediklerini söyledi. Sporculara başarılar dileyen Öçalmaz, destekleri nedeni ile Salcano Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül'e teşekkür etti.