OKULLARA YARDIM DEVAM EDİYOR
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yoğun etkinlik takviminin yanı sıra Okullara yaptığı Spor Malzemesi yardımlarına ara vermeden devam ediyor. İl Geneli değişik okullardan gelen yardım taleplerini anında karşılayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir çok okula Masa Tenisi Masası, Badminton Seti, Güreş minderi, Basketbol Potası gibi malzemelerin yanı sıra Her branştan toplar ve takım malzemeleri de gönderiyor.
Bu bağlamda Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce geçtiğimiz gün Menteşe Nazmi Zehra İyibilir Ortaokuluna 5 adet bisiklet ve Spor Malzemeleri yardımı yapıldı. 
 Fırsat buldukça bizzat okulları ziyaret ederek hem Beden Eğitimi öğretmenleri ile hasbihal etme imkanı hem de çalışmaları yerinde görme şansı bulduklarını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulu’nun çalışkan, üretken Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Turgut özellikle il Genelinde Bisiklet Sporu için önemli çalışmalar yapıyor. Okul Bahçesine, Bisiklet Yolu ve Bisiklet Park Alanını tamamen kendi çabaları ile yapmış. Bizde bizzat gelerek hem hocamız hem öğrencileri için Bisiklet hediye ettik. Hem de çalışmalarını yerinde görmüş olduk dedi.
Okulda Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Turgut ve öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Oku içinde yine Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Turgut tarafından yapılan Bisiklet çalışma parkurlarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaret esnasında Öçalmaz’a Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Mehmet Bilgeç’te eşlik etti.