ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MUTLU ÇARŞAMBA

"Özel Sporcularımız İçin Mutlu Çarşamba" etkinlikleri kapsamında Denizli'de düzenlenen Özel Olimpiyatlar Karma Pota Projesi Gelişim kampına, Bodrum Belediyesi Bodrumspor takımının Özel sporcu basketbol takımı 3 özel 2 partner sporcusuyla Muğla ilimizi bu projede temsil etmiştir.
Projenin amacı 3x3 Basketbol kurallarının uygulanması, daha çok özel sporcunun basketbol branşına yönlendirilmesi, geliştirilmesi sosyal hayata kazandırılması liderlik vasıflarının ve özgüvenlerinin geliştirilmesinin sağlanması bakımından oldukça yararlı geçen bu kampta Muğla, İzmir, Elazığ, Kıbrıs, Giresun, Karabük, İstanbul, Adana, Muş, Denizli ve Malatya illerinden yaklaşık 150 sporcu katılmıştır.
Özel sporcuların katıldığı bu proje aynı zamanda 2023 de yapılacak Berlin Olimpiyatlarının hazırlığı niteliğindedir.
İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz da antrenör Ayten Özhan'ı telefonla arayarak tebrik etti. Ayrıca özel sporcularımız ve vatandaşlarımız için tüm spor tesislerimizde ve Gençlik Merkezlerimizde projelerimizin devam ettiğini belirten Öçalmaz, tüm özel bireylerimizi hem sportif hem de kültürel faaliyetlerden faydalanmak üzere tesislerimize bekliyoruz dedi.