PLAJ KORFBOLUNDA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün desteği ile Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) plajında gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Plaj Korfbol Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Bu yıl 2.si düzenlenen şampiyonada 6 üniversite arasında Marmara Üniversitesi 1. olurken Yeditepe Üniversitesi 2., Kocaeli Üniversitesi 3. oldu.
Dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Korfbol Asbaşkanı Taner Karabulut ile Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Murat Sözgen'in elinden aldılar.

Spor Genel Müdürlüğümüz uhdesinde sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, çocuk ile gençlerin spora teşvik edilmesi ve 3'ten 93'e bütün vatandaşlarımızın spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesine de vurgu yapılan organizasyonda yabancı ve yerli turistler de korfbola büyük ilgi gösterdiler.

<span aria-label="konu etiketi" class="_58cl _5afz" style="unicode-bidi: isolate; font-family: inherit;">#koşabiliyorkenkoş