SAMSUNDAN YOLA ÇIKAN ŞANLI BAYRAĞIMIZ DENİZLİ’DE
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 4.sü düzenlenen Samsun’dan Muğla’ya Bisiklet Turu TUR19 Kapsamında Afyon-Denizli Etabı Pedallandı.
Denizli girişinde Muğlalı Bisikletçilere ,vatandaşlar büyük ilgi gösterirken bir çok kişi cep telefonları ile görüntü aldı.
Sabah erken saatlerde Afyon Valiliği ziyareti ardından Afyon Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından uğurlanan Muğlalı Bisikletçiler 3. Gün etabını başarı ile tamamladılar. Tur boyunca Ankara’nın ardından Afyon ve Denizli Emniyet ve 112 birimlerince alınan tedbirler uluslararası düzeyi aratmayacak kalitedeydi.. Geceyi Denizli KYK Misafirhanesinde geçiren Muğlalı Bisikletçilerimiz sabah Denizli Valiliği önünde düzenlenen törenden sonra 150 km lik Denizli-Muğla etabını pedallayacaklar.
Yol güzergahı boyunca TUR 19 a verilen önemin kendilerini duygulandırdığını söyleyen Muğla Bisiklet Antrenörü Mehmet Bilgeç, 4.sünü düzenlediğimiz Samsundan Muğla’ya Bisiklet Turuna verilen değer ve gittiğimiz yerlerde gördüğümüz ilgi ve alaka bizi mutlu ediyor. Ufak tefek yaşanan mekanik arızalar dışında hiçbir sorun ile karşılaşmadıklarını belirten Bilgeç, bunlarda her TUR da olabilecek son derece olağan arızalar. Bunlara anında müdahale edebiliyoruz. Genç ve Yıldız sporculardan oluşan ekibimiz zorlu etabı başarı ile yürütüyor. Umarım son rota yı da aynı başarı ile bitirebiliriz dedi. Bu Turun genç ve Yıldız sporcuların gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Bilgeç, hem hafta nedeni ile önemli bir etkinliği yerine getiriyoruz hemde sportif anlamda önemli geri dönüşümler alıyoruz dedi. Özellikle Ankara,Afyon ve Denizli de Emniyet va Sağlık tedbirlerinin son derece başarılı bi şekilde alındığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Mehmet Bilgeç, destek veren başta Valilerimiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz dedi.Tur için kendilerine her türlü imkanı açan, her gün arayıp takip eden Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz'ın kendilerine büyük güç verdiğini söyleyen Bilgeç, Müdürümüzün nezdinde tüm Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına da teşekkür ediyoruz dedi.
Denizli Muğla Etabını Yaraş İzci Evi Mevkiinde bitirecek olan Muğlalı Bisikletçiler 18 Mayıs akşamı burada İl Protokolünün de katılacağı bir törenle karşılanacak. Geceyi yaraşa geçirecek olan Bisikletçiler, 19 Mayıs Sabahı 30 km lik bir yol pedalladıktan sonra Samsun Valisinden aldıkları Şanlı Bayrağımızı Muğla Atatürk Stadyumunda kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Resmi Töreninde Muğla Valisi Esengül Civelek’e teslim edecekler.