YELKEN'DE KIŞ KUPASI SONA ERDİ

TYF Kış Kupası’nda heyecan sona erdi. 420 sınıfında 9 kulüpten 50 sporcu, RS:X sınıfında 7 kulüpten 22 sporcu, RS:One sınıfında 3 kulüpten 5 sporcu ve Techno 293 sınıfında 9 kulüpten 73 sporcu çekişmeli yarışlar sergilerken kupaları kazananlar belli oldu.
Fethiye Çalış Plajı’nda düzenlenen ödül törenine Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Üstüner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Harun Reşit Yiğit, TYF Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Tarakçı, Özfer Uralp, Osman Gökmen, diğer protokol üyeleri ile beraber antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.
420 Genel ve Kız kategorilerinde Deniz Saltık-Aylin Tezol (Gökova Yelken Kulübü-Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) ikilisi birinci sırayı alırken 420 U17 kategorisinde Erin Şarlak-Umut Kutlu (İstanbul Yelken Kulübü) ve 420 Karma kategorisinde Alçin Subaşı-Ege Çikoğlu (A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) yarışları birinci sırada tamamladı.
RS:X Genel ve Genç Erkekler kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Batuhan Arslan birinciliği elde ederken RS:X Genç Kızlar kategorisinde Naile Laçin Felek, RS:X Erkekler kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden İsa Pamir Saçkan yarışları birinci sırada tamamladı. RS:One Erkekler kategorisinde Beylikdüzü Rüzgar Sörfü Spor Kulübü’nden Taha Günay Şaşmaz birinci oldu.
Techno 293 U13 Genel ve Kız kategorilerinde Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Naz Enis birinci sırayı alırken Techno 293 U15 Genel klasmanda Türk Balıkadamlar Kulübü’nden Mustafa Göktuğ Koçak, Techno 293 U15 Kız kategorisinde Megapol Yelken ve Windsurf Kulübü’nden Louisa Alexandra Schmidt, Techno 293 U17 Genel kategorisinde İçdaş Spor Kulübü’nden Miray Şakı ve Techno 293 U17 Kız kategorisinde yine İçdaş Spor Kulübü’nden Ayşe Zeynep Türkoğlu birinciliği elde ettiler.