MUAY THAİ 4.KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU
Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığınca 2017 Faaliyet Programında yer alan "Muay Thai 4. Kademe (14 Khan) Baş Antrenörlük Kursu" Menteşe Spor Salonumuzda devam etmektedir.
Aydın, Antalya, Samsun, Adıyaman, Van, İstanbul, Malatya, Kayseri, Trabzon, Adana, Denizli, Ankara ve Hatay İllerimizden toplamda 18 antrenörün katıldığı kurs 23 Aralık 2017 tarihinde sona erecek.
İlimizde düzenlenen Eğitim Faaliyetlerinin hepsine katılmaya özen gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz Menteşe Spor Salonumuzda devam eden kursa da katılarak antrenörlerimizle sohbet etti.
Faaliyetin İlimizde düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Öçalmaz şunları söyledi; "Ülkenin geleceği ve teminatı olan gençlerimize en iyi hizmeti sizlerin aracılığı ile ulaştırmamız mümkün. Bir ilde sporu sadece İl Müdürlüğü'nün salt olarak yürütmesi, her ne kadar temel taşı olsa da, bir çatı görevi görse de paydaş kurumlar olmadan, sizler gibi değerli antrenörler ve hakemler olmadan işleyişi yürütmek, organize etmek inanın zor. Dolayısıyla Ülkemizi Uluslararası arenada da göğsümüzü kabartacak ve Bayrağımızı dalgalandıracak olan elit sporcularımıza ancak sizlerin eliyle hizmet edebiliriz. Bu noktada ben de bu eğitim çalışmalarını çok önemsiyorum. Merkezde ve İlçelerimizde düzenlenen faaliyetleri olabildiğince yerinde ziyaret edip görmeye özen gösteriyorum. Çünkü sizlerin burada en iyi şartlarda ağırlanmanız, en iyi şartlarda eğitim hizmeti almanız yarın sizlerin nezdinde çocuklarımıza geri döneceği aşikar.
Bu eğitim çalışmasının İlimizde düzenlenmesinde emeği geçen Federasyon Başkanımıza, Genel Sekreterimize, İl Temsilcimize ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Siz değerli katılımcılara ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü 1. ve 2. kademe antrenörlük işin farklı bir boyutu fakat seviyeyi 3. ve 4. kademeye taşımanız demek bu işi meslekten öte dert edinmiş antrenörler olduğunuzu gösteriyor. Demek ki bu derdiniz çocukların en iyi şekilde yetişmesi ve Ülke Sporuna en iyi hizmeti etmekle doğru orantılı. Bu duyarlılığınızdan dolayı tekrardan hepinize teşekkür ediyorum." dedi.