ÖÇALMAZ GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI AKBULUT'U ZİYARET ETTİ
Geçtiğimiz Hafta Antalya'da Seminer'de olması nedeni ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Ödülleri Gecesine katılamayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Tarihten gelen süreç içerisinde,toplumların aydınlanmasında, reaksiyon göstermesinde basının önemli bir rolü olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, basının büyük kitleler üzerindeki etkisine değinerek, tabi tüm bunlarla beraber 5 N 1K sorumluluğunda, tarafsız, sorumluluğunun bilincinde medya Kurum ve kuruluşlarının bir sistem içerisinde çalışmasında Gazeteciler Cemiyetlerinin sorumlulukları son derece fazladır. Ben Muğla'da bu görevi başarı ile yürüten Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Süleyman Akbulut'a çok teşekkür ediyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ise, Öçalmaz'a Muğla'da çıkan en eski gazeteler ve yayımlar hakkında bilgi verdi.