RAMAZAN SPORLA DOLU GEÇTİ
Son dönemde İl ve ilçelerde yapılan Uluslararası, Ulusal , Bölgesel ve Mahalli kamplarla Spor Turizmi aracılığı ile Muğla Turizmine büyük katkı sağlayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisleri Mübarek Ramazan Ayı’nda da boş kalmadı. Federasyonlarla iletişim halinde önemli organizasyonların ilimize kazandırdığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Mübarek Ramazan Ayında da 14 Ulusal bazda organizasyon olmak üzere 4 Eğitim faaliyeti, 3 kamp faaliyeti ve bölgesel ve yerel faaliyetlerle 3744 sporcuyu Muğla ve ilçelerinde misafir ettiklerini belirterek bu sayının, Antrenör, idareci, sağlık mensubu, ulaşım görevlileri ve seyircilerle 5000’e yaklaştığını belirtti. Ramazan Ayında hava sıcaklığının normalin altında seyretmesinin etkinliklerin sorunsuz geçmesinde büyük katkısı olduğunu belirtti. Tüm sportif faaliyetlerin yanı sıra Gençlik Etkinliklerinin de hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Öçalmaz, Köyceğiz’de 500 İzci ve Lider ile Ulusal İzcilik Kampımızı gerçekleştirdik. Gençlik Merkezi gönüllülerimiz 1000 den fazla ihtiyaç sahibine Ramazan Kolilerini ulaştırdı. Uluslararası Gençlik Merkezimizde Şehit ailelerimiz, STK lar ve Personelimizin katılımı ile güzel bir iftar gerçekleştirildik. Öte yandan Türkiye Minikler Halk Oyunları Şampiyonası, Okul Sporları Voleybol Küçükler Türkiye Şampiyonası gibi önemli organizasyonlarında Ramazan Ayı içerisinde başarı ile sonlandırdık. Her zaman ifade ettiğimiz “4 Mevsim Spor 4 Mevsim Organizasyon” mottomuzu 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayında da devam ettirdiklerini söyledi.
Bayram’da da Tüm Tesislerimiz Açık.
Bayram Boyunca spor yapmak isteyenler için tüm tesislerin açık tutulacağını da sözlerine ekleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, "Hedefimiz Spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza mesai gözetmeksizin hizmet vermek. Vatandaşlarımız Bayram boyunca gönüllerince spor yapıp tesislerimizi ücretsiz olarak kullanabilir" dedi.
Öte yandan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 1. Yılı için Muğla Valiliği koordinesinde Marmaris’te gerçekleştirilecek Anma Programı için önemli bir hazırlık yürütüldüğü bildirildi.