KADINLAR FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI FETHİYE'DE
Türkiye Boks Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası Muğla'nın Fethiye ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Türkiye Boks Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu İsmail Nazlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Nihat Ekinciler ve Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit'in katıldığı açılış seremonisiyle başladı.
Açılış seremonisinin ardından bir konuşma yapan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu belirterek, Fethiye’nin dünyada en güzel yerlerden biri olduğunu söyledi.
Ülkemiz gençliğinin 15 Temmuz’da çok başarılı bir sınav verdiğine değinen Öçalmaz, “Bu gençler 15 Temmuz’da vatanları için, devlet ve milletleri için canlarını hiçe saydılar. Bu neslin çok daha güzel bir şekilde geleceğe taşınmasında hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Tüm ekibimizle kusursuz bir organizasyon için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Burada ringe çıkacak sporcularımıza başarılar diliyor, sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.