MUĞLA'DA SPOR DOLU HAFTASONU
Cumartesi günü Muğlaspor'un Bergama Belediyespor ile 0-0 berabere kaldığı Spor Toto 3’üncü Ligi 3’üncü Grup maçı ile başlayan haftasonu mesaisi Muğla Cumhuriyet Kupası İl Birinciliği Yüzme yarışları ile devam etti. 
Yüzücüler ödüllerini Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ve İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yeniçeri'den aldılar.
Menteşe Kapalı Yüzme Havuzu'ndan, Menteşe Spor Salonu'na geçen protokol üyeleri burada da Türkiye Basketbol 1. Ligi ekibimiz Ormanspor'un Mamak Belediye Ankara DSİ Spor maçını izlediler.
Pazar günü mesaisine Menteşe Anadolu Lisesi Spor Salonundaki Gençler Ferdi ve Takım İl Birinciliği Masa Tenisi Müsabakalarını izleyerek başlayan İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, buradan "Yaşayan Atatürk Satranç Turnuvası"nı izlemek üzere Köyceğiz'e geçti.
Köyceğiz'den sonraki durağımız ise Vali Amir Çiçek'in katılımlarıyla düzenlenecek olan "Hareketli Salma 4. Ayak Yelken Yarışları" oldu. Ödül töreninde konuşma yapan Vali Amir Çiçek " Denizde, karada ve havada her şekilde spor yapacak imkanlara sahip bir coğrafyada yaşıyoruz. Sizler bu spora devam ettiğiniz müddetçe bizler sizlerin her zaman yanında olacağız." dedi.
İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ise "Su sporlarında ülkemiz genelinde ilimiz büyük bir paya sahip. Ülkemizin ulusal ve uluslararası arenada başarılı şekilde temsil edilmesinde sizlerin büyük katkısı var. Bizde kurum olarak Sayın Valimizin himayeleriyle elimizden gelenin en iyisini, yeni seçilen Federasyon Başkanımız nezdinde sunmaya çalışacağız. Çocuklarımızın katkılarını, emeklerini her fırsatta dile getiriyoruz fakat burada bir teşekkürü de siz velilerimize etmek istiyorum. Çocuklarımızın spor yapabilmesi için bizzat sizlerde bu işin içinde olarak onlara her türlü olanağı ve desteği sağlıyorsunuz. Bu yüzden çocuklarımızla beraber sizlerde alkışı hakediyorsunuz. 70'e yakın sporcumuzla yaptığımız bu organizasyon, yapacağımız bir sonraki organizasyonun nitelik ve nicelik olarak daha iyi olacağının bir işareti olacağına inanıyorum ve hepinize başarılar diliyorum." dedi. 
Konuşmaların ardından sporcular ödüllerini Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yeniçeri, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak'tan aldılar.