MUĞLA’DA TESİS YATIRIMLARI VE SPOR KULÜPLERİNE DESTEK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak "Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım Töreni" düzenlendi.

İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda düzenlenen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı, İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş’ın açılış konuşmaları, Muğla’da ki Gençlik ve Spor tesis yatırımları ile ilgili videonun gösterimi, halk oyunları solo gösterisi ile devam etti. Tören Destek Çeki teslimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Törene Gençlik ve Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş, Şube Müdürlerimiz, Kulüp Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.

İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş açılış konuşmasında "Spora hizmet etmeye ve desteklemeye devam edeceklerini dile getirerek, Muğla'da 220 Spor Kulübüne yaklaşık 5 Milyon 500 bin tl yardım yapıldığını açıkladı."