Muğla Menteşe Merkez başta olmak üzere bir çok ilçeye dev tesisler kazandıran Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor.
Son olarak Milas Gençlik Merkezi %50 lik bitme oranına ulaşırken, yine Milas ilçesinde 2 adet ışıklandırılmalı Tenis kortu ihalesi de tamamlanarak çalışmalarına başlanıldı.
Merkez ilçe Menteşe başta olmak üzere, il geneli çok büyük tesislere imza attıklarını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz; “Sayın Valimiz sporla ve sporcuyla son derece ilgili ve tüm çalışmaları yakından takip ediyor. Bu bağlamda kendisinin spor tesislerinin hızlı bir şekilde bitirilmesi tesisi olmayan ilçe kalmaması hususunda talimatı var. Bizde bu kapsamda geceli gündüzlü çalışıyoruz.” Dedi.
Muğla Merkez 3000 kişilik Spor Salonunun %99 oranında tamamlandığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Milas ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezinin çalışmaların da hızlı bir şekilde sürüdürüldüğünü belirtti.
Bu kapsamada yine Milas ilçesinde 350 bin proje maliyetli 2 adet Tenis Kortu ve Kort Aydınlatması Yapımı çalışmalarına da başlandığını belirten Öçalmaz Muğla genelinde hemen her ilçe de ki çalışmaları da yakinen takip ettiklerini belirterek, ilçelerimiz tesis bakımından zenginleştirilecek. Spor Gençlerimizin, çocuklarımızın vatandaşlarımızın ayağına götürülecek bu konuda azami bir çalışmanın içindeyiz dedi.