11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşen okçuluk Salon Federasyon Kupasında ilimizi temsilen yarışan Muğla Gençlik Spor Kulübü sporcularımız Adana'dan 5 Türkiye Rekoru, 1 altın, 5 gümüş madalya ile geri döndüler. 
   Geçtiğimiz haftasonu Adana'da TUYAP Fuar Merkezinde gerçekleşen Federasyon Kupası Salon Okçuluk Yarışmasında Muğla Gençlik Spor Kulübü okçularından Yeşim Bostan ilk tur 292 puan atarak tek tur salon Türkiye rekorunu, toplamda 578 atarak toplam puan rekorunu ve eleme turlarında  148 puan atarak toplamda 3 Türkiye Rekorunun sahibi oldu. Finalde rakiplerine aman vermeden altın madalyayı ulaşmayı bildi. 
   Yeşim Bostan ve Taner Eren'den oluşan makaralı yay mix takımımız bu yıl ilk kez düzenlenen mix takım yarışmalarında toplamda  1409 puan atarak Türkiye rekorunun sahibi olurken madalya sıralamasında gümüşte kaldılar.
   Yeşim Bostan, Emine Çiftçi ve Buse Başak Haney'den oluşan makaralı yay bayan takımımız yine kendilerine ait olan 1694 olan Türkiye Rekorunu 10 puan geliştirerek 1704 ile yeni rekora isimlerini yazdırdılar. Final maçında Ankara Bozoklar Kulübüne yenilerek gümüş madalya ile yarıştan ayrıldılar.
   Yeni Türkiye Rekoru hakkında fikirlerini beyan eden Yeşim Bostan "Salonda yetersiz gelen ışık yüzünden yarışma sırasında görüş problemi yaşadım. O yüzden 2. tur beklediğimden kötü geçti. Yine de güzel bir yarış oldu. Finalde istediğime ulaştım. Sıralama atışlarında takım arkadaşlarımla sıralamanın ilk 3ünde olmak harika bir duyguydu. Takım olarakta amacımıza ulaştık. Hocamızın ve kulübümüzün emeklerini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yaptık. Emeği geçenlere ve bize inanan herkese armağanımız olsun. " derken okçuluk antrenörü Tahir Hocamız bize destek veren başta spor adamı, ağabeyimiz, değerli büyüğümüz, il müdürümüz Bekir Çeker Beye, kulüp başkanımız Zülfikar Türedi Beye, Spor Şube Müdürümüz Nihat Ekinciler Beye, Spor Şube Nazmiye Hanım, Erhan Bey, Mutlu Beye ve bize inanan herkese teşekkür ediyoruz.  Bizi izlemeye devam edin dedi. 
  Teknik Heyet ve Sporcuları makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker sporcuları istek ve dileklerini dinleyip, kendilerini başarılarından dolayı tebrik etti. 2015 Ocak sonu Samsun'da yapılacak olan Salon Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başlayan okçularımızı bizden canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.