Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 18-19-20 Kasım tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Gençlik Merkezi Günleri sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sinan Aksu,  Milletvekillerimiz, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Bürokratlarımız katıldı.

Etkinlik kapsamında hem Muğla Gençlik Merkezleri'nin faaliyetlerinin yer aldığı hem de Muğla İline özgü yiyecek, el işi, görsel sanatlar, halkoyunları ve müziklerini tanıtıldığı stant kuruldu. Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ilk gün Muğla Gençlik Merkezleri standına gelerek incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezlerimizin faaliyetleri hakkında bilgi alan Bakanımıza İl Müdürümüz Bekir Çeker tarafından Muğla'ya özgü el işlemesi halının yanı sıra yine Muğla'ya özgü ikramlar takdim edildi. 

Başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sinan Aksu, Muğla Milletvekilimiz Prof. Dr. Yüksel Özden, Manisa Milletvekilimiz  Muzaffer Yurttaş ve çok sayıda bürokratımız Muğla standını ziyaret etti. Üç gün boyunca açık olan etkinlik kapsamında Murat Kekilli ve Uğur Işılak'ın konserlerinin  yanı sıra tiyatro, halkoyunları ve türkü etkinlikleri düzenlenerek gençlik merkezleri tanıtılmış oldu.