Özel sporcular Ege Bölgesi Basketbol Şampiyonasında Ege Bölge 3.sü  olan Muğla Engelsiz Kulübü’nün çok özel Basketbolcuları, sevinçlerini ve kupalarını en büyük destekçileri Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ile paylaştılar.

Ege Bölge 3.sü olan takımı kabulünde sporcularla bir hayli renkli görüntüler yaşandı. Müdür amcalarını çok seven sporcular doğallıkları ile heycanlarını sevgilerini  mutluluklarını gizlemediler. Antrenörleri Nur Zorba verdikleri destek için İl Müdürü Bekir Çeker’e çok teşekkür etti.

Engelli vatandaşların spor yapabilmesinin Gençlik ve Spor Bakanlığınca çok önemsendiğini hatırlatan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, hem sayın Bakanımız hem Spor Genel Müdürümüzün bu konuda talimatları var. Hedefimiz çok daha fazla engelli vatandaşımıza ulaşmak. Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüzün tensipleri ile ilimize kazdıracağımız Engelli Aracı ile bu çalışmalarımız daha da ivme kazanacaktır dedi. Daha sonra başarılarından dolayı tek tek tebrik eden Çeker, çocukların hep bilrlikkte söylediği Ormancı şarkısına da eşlik etti.