Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü ve Atatürk Spor Salonu Amiri Kemal Partal Bodrum’da engelli sporculardan oluşan gruba haftada 2 gün Basketbol Kursu veriyor. İl Spor Merkezleri’nin özelliklere Engellilere yönelik çalışmalar projelendirmesi kapsamında Bodrumda bulunan engelli gençlerimizin ailelerinden gelen talep üzerine başlatılan kursa katılan özel çocuklarımızın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Özel çocuklarla ilgilenmenin kendisi içinde büyük mutluluk olduğunu söyleyen Basketbol Antrenörü Kemal Partal, onlarla ayrı bir iletişim kuruyorsunuz. Yüzlerinde ki mutluluğu başarma hırsını görmek sizi dahada bağlıyor, ve yaptığınız işten büyük keyif alıyorsunuz dedi.

Bu sene Engelli genç ve çocuklar için özel programlar oluşturduklarını belirten Muğla gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise, isteyen tüm engelli vatandaşlarımıza ayaklarına kadar giderek spor yapma imkanı sağlayacaklarını belirtti. Bodrum’da ki çalışmanın da son derece önemli olduğunu söyleyen Çeker, emeği geçen tüm personelimizi kutluyorum dedi.