DÜNYA ŞAMPİYONU OKÇUNUN KARNESİNİ ÖÇALMAZ VERDİ
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, 2017/2018 Eğitim Öğretim sezonunun son gününde Dünya Şampiyonu Okçumuz Emircan Haney’in karne sevincine ortak oldu.
Muğla Yatağan Gazi Anadolu Lisesi’nde öğrenimini sürdüren Emircan Haney’in karne dağıtım törenine katılan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz burda Okul Müdürü ve Öğretmenler tarafından karşılandı. Tören öncesi Emircan ile sohbet eden Öçalmaz, Çanakkale’de düzenlenecek Milli Kamp ve ardından Yunanistan’da gerçekleştirilecek Yarışma öncesi başarı dileyerek, her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Emircan’ın karnesini de inceleyen Serkan Öçalmaz, Emircan’a özellikle Yabancı Dilini daha da geliştirmesi için önerilerde bulundu.
Daha sonra Muğla Yatağan Gazi Anadolu Lisesi Karne dağıtım Törenine katılan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Arjantin’de yapılan Dünya Okçuluk Şampiyonasında Dünjya Şampiyonu olan Emircan Haney’e karnesini ve Onur Belgesi’ni verdi. Diğer sporcu öğrencilerle de kısa bir süre sohbet eden Öçalmaz, Emircan için hazırlanan köşeyi de inceledikten sonra okuldan ayrıldı. Eğitim öğretim döneminin son gününde Şampiyon Milli Sporcumuzu yalnız bırakmamak onun karne sevincine ortak olmak için Yatağan'a geldiklerini söyleyen Öçalmaz, başta ailesi, Okul Müdürü Öğretmenleri ve Antrenörleri olmak üzere Emircan’ın başarısında katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki Emircan’ın başarıları artarak devam edecektir. Kendisine Yunanistan’da düzenlenecek olan şampiyonada başarılar diliyorum dedi.