SALCANO GRAN FONDO MARMARİS BİSİKLET YARIŞI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığının 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan ve Marmaris İlçemizde gerçekleştirilen Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı renkli görüntülere sahne oldu.
97 kilometrelik uzun ve 65 kilometrelik kısa parkurdan oluşan yarışta, 12 farklı ülkeden 500’e yakın sporcu pedal çevirdi.

Marmaris'te ilk kez gerçekleştirilen, Salcano Gran Fondo Marmaris yoğun katılımla gerçekleşti. Amatörlere yönelik yarışa Türk bisikletçilerle birlikte, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Hollanda, İngiltere gibi 12 farklı ülkeden bisikletçiler katıldı. Marmaris'in eşsiz doğasında pedal çeviren bisikletçiler Marmarislilere unutulmaz bir gün yaşattı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı ve Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz’ın startını verdiği yarış, Türkmenistan Parkı önünden başlayıp aynı noktada son buldu.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bayram Akgül, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Mutlu Uzun ve protokol üyeleri verirken ödül töreninin ardından sporcular ve protokol üyeleri <span aria-label="konu etiketi" class="_58cl _5afz" style="unicode-bidi: isolate; font-family: inherit;">#koşabiliyorkenkoş projesine destek vermek amacıyla İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlatılan pankart ile poz verdiler.