KOŞABİLİYORKEN KOŞ PROJESİ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğümüz uhdesinde sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, her yaştaki vatandaşın sağlıklı bir yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılımın sağlanması amacıyla hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi Türkiye genelinde çeşitli spor branşlarında gerçekleştirilmeye devam ediyor.

2012 yılından itibaren düzenli olarak gerçekleştirilen proje kapsamında İlimizde de başta sporcularımız ve velileri olmak üzere 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız çeşitli spor branşlarıyla buluşuyorlar. Bu bağlamda Menteşe İlçemizde vatandaşlarımız antrenörlerimiz eşliğinde basketbol, cimnastik, voleybol, okçuluk, güreş, halter ve bisiklet branşlarını yaparak spor dolu bir gün geçirdiler. Özellikle velileri ile spor yapan çocuklarımızın mutlulukları gözlerinden okunurken vatandaşlarımızın da spora ayırdıkları vakit ile son derece keyif aldıkları gözlendi.

Projeye katılan bütün bireylerin ortak fikri ise yaşamımızın her anında fiziksel ve zihinsel gelişimimiz ile sağlıklı bir yaşam adına koşabiliyorken koşmak ve spor yapmak.

#koşabiliyorkenkoş
#koşabiliyorkenkoşnisan