Muğla Valisi Esengül Civelek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Ağrı’dan Muğla’ya gelen 50 öğrenci ve 2 öğretmenle Kötekli Mahallesinde bulunan Ogga Kafe'nin misafirliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Rıza Dalan, YÖK Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Serkan Öçalmaz, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, sevilen oyuncu Gülnihal Demir ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mertcan Güngör eşlik etti.

Bugün Fethiye’den Muğla Menteşe’ye gelen öğrenciler ilk olarak Kurşunlu Meydanı’ndaki Mehteran gösterisini Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ile birlikte izlediler. Daha sonra, tarihi, kültürel ve manevi yerlerden Yağcılar İşhanı, Saatli Kule, Konakaltı Kültür Merkezi, Muğla Müzesini ziyaret eden öğrenciler Vali Civelek’le öğle yemeği yedi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Civelek, toplu fotoğraf çekiminin ardından öğrencilere günün anısına hediye takdim etti.