YARIYIL KUPASI YÜZME YARIŞLARI

Muğla Yarıyıl Kupası Yüzme Yarışları Marmaris Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.
“Sporda Kal Güvende Kal” projesi kapsamında 100’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Mutlu Uzun’un da izlediği yarışlarda sporcu velileri ve izleyiciler tribünleri doldurup yüzücülerimize destek verdiler.
3 gün boyunca devam eden yarışların ardından dereceye giren sporcularımız ile takımlarımıza madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Mutlu Uzun ile hakemlerimiz verdiler.
Organizasyon hakkında görüşleri sorulan Öçalmaz “Sporda Kal Güvende Kal projesi kapsamında yarıyıl tatilinde de çocuklarımızı sporla iç içe tutuyoruz. 100’e yakın katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz bu yarışta, İlimiz genelinde çalışmalarını sürdüren birçok spor kulübümüz ve ferdi sporcumuzu ağırladık. Özellikle sporcularımızı teşvik etmemiz amacıyla tatil fırsatlarını değerlendirerek bu kapsamdaki yarışları arttıracağız. Burada yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere tüm hakem, antrenör ve sporcularımıza şükranlarımı sunuyorum.”dedi.