SPOR MALZEMESİ YARDIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Marmaris'te bulunan Marmaris Spor Kulübü'ne spor malzemesi yardımında bulunduk.
İlimizin güzide İlçelerinden Marmaris'te bulunan Beldibi Mahallesi'nde düzenlenen törenle sporcularımıza malzemelerini dağıttık.
Törene AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, amatör sporcular ve antrenörler katıldı.

Basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz şunları söyledi; "Hepinizin bildiği gibi 2018 yılı Madde Bağımlılığı ile ilgili topyekün mücadele yılı. Bu noktada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Ulusal, Uluslararası, İl Faaliyeti ve Federasyon faaliyetleri olmak üzere 2017 yılı içerisinde 410 faaliyete imza attık. Önleyici ve koruyucu faaliyetler içeren bu organizasyonları; amaca yönelik, nitelikli ve gençlerimizin sportif faaliyetler ile yoğurulacağı şekliyle birlikte bir organizasyon takvimi içerisinde düzenledik. Bu çerçevede de Gençlik ve Spor Bakanlığımızın göndermiş olduğu spor malzemelerini ihtiyaç doğrultusunda spor kulüplerimiz ve sporcularımızla buluşturuyoruz.
Yaklaşan yarıyıl tatili içerisinde çocuklarımızın sporla yoğurulmasını, sporla yatıp sporla kalkmalarını istiyoruz. Bizlerde bu noktada elimizden gelen bütün gayreti mesai mefhumu gözetmeksizin gösteriyoruz." dedi.
İl genelinde 400'ün üzerinde spor kulübünün bulunduğunu belirten Öçalmaz, kurum olarak kulüplerin tamamına yakınına malzeme yardımında bulunduklarını sözlerine ekledi.