MEKKE VE KUDÜS’ÜN FETHİ GECESİ MENTEŞE SPOR SALONUMUZDA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği Ve Milli Gençlik Vakfı Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Mekke'nin ve Kudüs'ün Fethi Programı Menteşe Spor Salonumuzda gerçekleştirildi.
Geceye; Yatagan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Menteşe İlçe Müftüsü Arslan Çıtır, KYK İl Müdürü Ömer İlman, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ayhan Balcı, Memur sen Başkanı Önder Uçak, Eski MGV ve AGD Genel Başkanı İlyas Tongüç, İrfan Dernegi Şube Başkanı Ömer Faruk Güngör, IHH Başkanı İsmail Çiftlikli ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz katılanlar arasındaydı.
Gecede Dünyaca Ünlü Hafızların Kuran'ı Kerim Ziyafeti, Sinevizyon Gösterileri ve Siyer-i Nebi Yarışması’nın yanı sıra Mehteran gösterisi yer aldı. Sanatçı Recep Kunduz ve Ekibi’nin de sahne aldı geceye katılan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz’a destek ve katkıları nedeniyle MGV ve AGD Muğla Başkanı Muhammed Levent Cengiz ile Eski MGV ve AGD Genel Başkanı İlyas Tongüç tarafından üzerinde Mescidi Aksa’nın yer aldığı bir tablo hediye edildi.