Değişim kapsamında projeye katılan gençler İl Müdürümüz Bekir ÇEKER'i makamında ziyaret etti. Gençleri ilimizde görmekten son derece mutlu olduğunu belirten İl Müdürümüz Bekir Çeker , gençlerle sohbet ederek tek tek tanıştı. 

Almanya'nın Hagen kentinden gelen 18  genç program gereğince 13 gün boyunca hem Muğla'yı gezecekler hem de çeşitli etkinliklerle gençlik ve spor alanında çalışmalara katılacaklar. 13-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek değişim Köyceğiz'de gerçekleştirilecek.

Gençlere tişört ve şapka hediye eden Çeker grubun çalışmalarına da mümkün olduğunca katılmaya çalışacağını belirtti. Bu tür gençlik değişimlerinin son derece önemli olduğunu belirten Çeker, Muğla'nın tarihi,doğal ve turistik güzelliklerini tanıtmanın yanı sıra Muğlalı gençlerle tanışıp kaynaşacakları etkinliklerin önemine değindi. 

Almanya'nın Hagen kenti ile yapılan protokolle sürekli olarak Türk gençlerinin de Almanya'ya gittiğini belirten Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi bu değişimi son derece önemsediklerini söyledi.